Mat & vin
Lev la dolce vita med et glass prosecco superiore
Visste du at italienere drikker prosecco gjennom hele måltidet, gjerne fem ulike stiler til fem…
Vinskap er den nye espressomaskinen
På samme måte som epressomaskinene inntok norske hjem for 15 år siden, og mikrobølgeovnene for…
Rødvin til vegetarmat – funker det?
I følge læreboken funker hvitvin best til vegetarmat. Men hva om man er et rødvinsmenneske…
Hvordan bygge opp en vinsamling for under 5000 kroner?
Du trenger ikke være rik for å bygge opp en vinsamling. Hvor finner man de…
Cider fra høflig epleslang i Oslos hager
Martin har vært på høflig epleslang i Oslos hager og laget denne karakterfulle, knusktørre cideren…
Hva har du i glasset til fisk?
Det kommer an på kokken, fisken og tilbehøret. Hvordan velge vin til fisk? Her…
Hvilken vin passer best til grillmat?
Det er på tide å fyre opp grillen. Hvordan velger du en god grillvin? Her…
Rabarbra bobler går berserk bra til sommermat
Husker du at den yrende, barnlige sommergleden ved å dyppe nyplukket rabarbra fra hagen i…
En japansk vin designet for sushi
En japansk drue som heter Koshu? Aldri hørt om. Dette er japansk perfeksjonisme. Vinen har…