• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
urbansubstans.no

urbansubstans.no

Bare enda et WordPress-nettsted

  • Følg med på Facebook
  • Følg meg på Instagram
  • Følg meg på Vivino
  • Blogg
  • Tema
    • Gavetips
    • Alkoholfritt
    • Mat & vin
    • Rødvin
    • Hvitvin
    • Musserende vin
    • Rosévin
    • Smaksteknikk
    • Bulkvin
  • Om meg
  • Kontakt

Cider fra høflig epleslang i Oslos hager

26. august 2020

Ekte håndverksprodukt, økologisk og skikkelig kortreist.

Martin har vært på høflig epleslang i Oslos hager og laget denne karakterfulle, knusktørre cideren på samme metode som man lager champagne. Alt er gjort for hånd. Ingenting er tilsatt, ingenting er fjernet. Etiketten har han malt selv. Ekte håndverksprodukt, økologisk og skikkelig kortreist.

Dufter eple, blomstereng, plomme og marsipan. Bløt, fyldig og fuktig smak av det samme. Bare 9,5 % alkohol og passer til nær sagt alt av matretter – også sterkt krydret mat. Så serverer de den på noen av Norges beste restauranter. Jeg smakte den i sommer på Restaurant Under i Spangereid. 

Heia norsk innovasjon! Kan ikke si noe annet enn at denne cideren til Martin Bech-Ravn er råkul. Tipper den blir raskt utsolgt, så sleng deg rundt og sjekk om de har den på ditt nærmeste pol. 

Solhøi Plump. 2018
Oslo, Norge
Kr 219 på Vinmonopolet  

Har du et epletre – hva gjør du med alle eplene? Ring Martin.

Les mer

  • Blogg
  • Tema
    • Gavetips
    • Alkoholfritt
    • Mat & vin
    • Rødvin
    • Hvitvin
    • Musserende vin
    • Rosévin
    • Smaksteknikk
    • Bulkvin
  • Om meg
  • Kontakt

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Footer

  • Følg meg på Facebbok
  • Følg meg på Instagram
  • Følg meg på Vivino
  • Kontakt
  • Om meg
  • Blogg
  • Personvern & informasjonskapsler

Copyright © 2023

  • Følg meg på Facebbok
  • Følg meg på Instagram
  • Følg meg på Vivino
  • Kontakt
  • Om meg
  • Blogg
  • Personvern & informasjonskapsler