Kan du forskjellen på champagne, prosecco, cava og sekt? Lukter og smaker du forskjellen? -Ikke det, sa du? Dette er gøy å lære. Bli med på et uformelt boblesmakingskurs!
Det er med stolthet jeg arrangerer vinsmaking av musserende vin sammen med det mest inspirerende magasinet jeg vet om – AW Magazine
Du får fem glass musserende vin: Vi skal lukte, smake og høre om forskjellene så vel som likhetene mellom prosecco, cava, sekt, champagne blanc de blanc og champagne blanc de noir.
- Hvilke druer er de laget av og hvordan kjenner du dem igjen på lukt og smak?
- Hvordan kjenner du kvalitet i et glass musserende?
- Hva er klassisk metode, og hvorfor er musserende vin laget på denne metoden dyrere enn vin laget på tankmetoden?
- Hvordan kjenner du om vinen har høy eller lav syre?
- Er små bobler bedre enn store bobler?
- Hvorfor kommer verdens beste musserende viner fra Champagne, og finnes det noe område i verden som kan konkurrere i kvalitet?
Lær om dette og mer i en uhøytidelig smaking, med lave skuldre for å stille spørsmål. Krever ingen forkunnskaper.
Når? Torsdag 3. mars kl. 1800-2000
Hvor? Factory Tøyen, Oslo
Pris: kr 495 (for Urban Substans sine følgere samt abonnenter av AW Magazine)
kr 695 (for ikke-abonnenter av AW Magazine)
Du får 5 glass musserende vin og 2 timer vinkurs.
AW Magazine er et inspirerende og dagsaktuelt tidsskrift med sterk gründer- og kvinneprofil, skreddersydd for deg som jobber men som også lever! Bli kjent med AW Magazine Klikk her
Velkommen til en morsom smaking!
Hilsen Isabella
Legg igjen en kommentar